top of page

BESCHIKBARE RAGDOLLS

Als Cattery hebben wij soms poezen of katers waar wij nieuw huisje voor zoeken. Dit is best wel zwaar, wij houden heel erg van onze dieren en willen er graag goed voor zorgen. Juist dit stuk 'goed voor zorgen' betekend dat we soms toch de keuze te moeten maken om een kater of poes te gaan herplaatsen. Als we alles zelf houden is dit geen gezond leven voor ons, maar ook zeker niet voor de poezen of katers. Teveel dieren bij elkaar is niet gezond, er is dan meer risico op ziektes. Teveel dieren bij elkaar kan ook spanning geven onderling. 

Soms is het ook zo dat we een poes of kater hebben waar we graag mee willen gaan fokken omdat ze een goede gezonde lijn hebben, maar dat dan toch blijkt dat ze niet goed passen in de groep. In dat geval moeten we ook gaan kijken in het belang van de kater of poes om een fijn huisje voor ze te gaan vinden.

Een kater of poes waar we een nieuw huisje voor zoeken laten we eerst castreren of steriliseren, hier moeten ze eerst goed van hersteld zijn, dan mogen ze gaan verhuizen.

HERPLAATSERS

Op moment hebben we even geen herplaatsers.

poezen en oudere kittens 2022 website levindaworldoffragdoll-25.jpg
DSC_0562_edited.jpg

KITTENS

Momenteel hebben wij geen kittens beschikbaar. In februari hopen we een nestje kittens te krijgen bij: 
- Sunshine x Blue daimond
- Jolene x Logan

Interesse? Stuur ons dan een mailtje!

bottom of page