top of page

OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij zijn Chris en Hanna. Samen hebben wij een gezin met 3 kinderen; Lenny (geboren 2000), Vincent (geboren 2003) en Melinda (geboren 2007). 

 

Naast onze kinderen hebben we veel huisdieren, waaronder Miniature American Shepherds waarmee wij fokken onder de kennelnaam Amazed by Chilina. Daarnaast hebben wij een hand tamme valkparkiet en vissen. Zoals je kunt lezen zijn wij een gezin welke graag dieren om zich heen hebben.

 

Het begin

In 2010 ben ik op zoek gegaan naar een kattenras wat bij ons gezin zou passen. Ik was zelf altijd meer van de honden, maar mijn man was een echte kattenman. Al zoekende naar een raskat kwam ik de Ragdoll tegen. Dit ras trok zo mijn aandacht dat ik me er helemaal in verdiept heb. Ik heb mijn man verteld over de Ragdoll en die was net zo enthousiast als mij. We besloten om opzoek te gaan naar een geschikte fokker en hebben hier onze eerste Ragdoll aangeschaft, Ghita en blue point poes. Ghita heeft ons zo verliefd laten worden op dit ras dat we zijn gaan uitbereiden en uiteindelijk onze cattery gestart zijn om zo ook andere mensen zo blij te gaan maken met een geweldige lieve en aanhankelijke Ragdoll kat.

De naam Levinda

De naam Levinda komt af van onze 3 kinderen Lenny, Vincent, Melinda. World of Ragdoll komt voort vanuit ons idee dat we hier een heel mooi plekje hebben gemaakt voor onze Ragdolls wat dus echt hun wereld is.

Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen om dit ras te verbreden en verbeteren, zodat de Ragdolls hier in Nederland bekender worden.

Ten slotte

Op deze site kun je onder meer vinden welke poezen en katers wij hebben. Ook kan je informatie vinden over het uiterlijk en de gezondheid van een Ragdoll en als u uiteindelijk helemaal verkocht bent is het mogelijk om een keer een kijkje te komen nemen bij ons thuis.

Wij wensen u veel kijkplezier toe op onze website en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons. 

bottom of page